Fotografii in salbaticie, bemvache in oras

In perioada 3-5 septembrie Centru Regional de Ecologie a organizat o tabara foto si birdwatching la coada Lacului Lilieci, in care s-a urmarit surprinderea de catre obiectivul aparatului foto a vietii salbatice si a peisajelor. Participantii au avut varste cuprinse intre 17 si 50 ani. O chestie laudabila pentru niste tineri care au nesansa sa traiasca intr-o societate in care valorile sunt rasturnate cu fundul in sus. E bina ca mai sunt unii care prefera sa imortalizeze natura in loc sa se fotografieze in pozitii sexy pe capota vreunui Bmw sau pe ghiuveta unui club de fite.

Apropo1, de Bmw-uri, vreau sa mentionez pentru cei care se plimba in masini radar de zeci de mii de euro, ca aseara pe la miezul noptii la trecerea de pietoni de la prefectura era sa dea peste mine un “bemvache tigaie”a carui conducator se visa Schumacher, am reusit sa observ doar ca avea numere straine, dar nu am avut timp sa-l retin pentru ca am fost atent sa ma feresc de masina.

Apropo2, ce pana mea cautam eu la ora aia pe centru? Ar fi trebuit sa stau in casa pentru a se putea ei desfasura in “siguranta” pe sosea, daca ma loveau si le stricam ciuru? Imi cer scuze pentru imprudenta pe care am comis-o. Neserios mai sunt!

 

Tags

loading...

V-ar placea si...

0 thoughts on “Fotografii in salbaticie, bemvache in oras”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

orange.ro
PentruAnimale.ro
vola.ro%20

Sondaj

Cum vi se pare noul site?

  • Excelent (0%, 0 Votes)
  • Bun (0%, 0 Votes)
  • Nu e ce trebuie (0%, 0 Votes)
  • Poate fi imbunatatit (0%, 0 Votes)
  • Nu comentez (0%, 0 Votes)

Total Voters: 0

Loading ... Loading ...
Bacau
14°
nori împrăștiați
humidity: 93%
wind: 4m/s NNW
H 14 • L 13