Ar trebui sa ne bucuram

De maine sa ne cumparam masini, multe masini sa avem cate o masina pentru fiecare etapa a zilei. Sa nu ii intereseze pe bugetari ca le taie din salarii, pe pensionari sa nu-i mai deranjeze ca nu au bani de medicamente, copii sa mearga la scoala fara rechizite si dezbracati pentru ca TOTI trebuie sa ne luam masini. De ce ? Deoarece Romania ocupa locul 5 la cea mai ieftina benzina intr-un top alcatuit din 10 locuri. Sunt tari dezvoltate care au pretul la benzina mult mai mare, se apropie de 2 euro, dar noi la cei 4,5 lei (4,6 lei) suntem printre tarile cu cea mai ieftina benzina.

Hai sa ne revenim, nu degeaba am spus tari dezvoltate, pentru ca sunt tari a caror economie functioneaza, la ei salariul mediu este undeva pe la 1000-1200 euro si isi permit sa cumpere aproximativ 900 litri de benzina…… dar la noi cu un salariu mediu de 200 euro cati litri de benzina cumparam ?!?!

Asa ca nu suntem tara cu cea mai ieftina benzina, suntem tara cu cel mai varza guvern (am ocupa locul I daca s-ar face un top). Si hai sa nu mai facem comparatii de genul asta ca nu-si au rostul, un stat sarac nu se poate compara niciodata cu unul bogat sau cu un stat care inca decide in economia lumii.

Nu am inteles rostul stirii de pe wall-street.ro

Tags

loading...

V-ar placea si...

0 thoughts on “Ar trebui sa ne bucuram”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *