Fii Clever, sa nu te ia Billa!

“REWE International AG, este entitatea ce opereaza magazinele BILLA din afara granitelor Austriei, in tari precum Italia, Cehia, Slovacia, Croatia, Ucraina, Bulgaria, Rusia si Romania. La nivel international, REWE International AG are un numar total de 65.692 angajati care lucreaza in aproximativ 3.600 de magazine. In anul 2008 cifra de afaceri a companiei a crescut la 10.93 miliarde de euro.”

“Anul 2004 – Numarul filialelor operate de BILLA ajunge la 13 unitati si isi consolideaza astfel pozitia de lider pe segmentul de supermarkuri din Romania. In acelasi an, este lansata marca proprie Clever, care in scurt timp devine una dintre cele mai cunoscute marci proprii din comertul autohton.”

In sfarsit suntem cei mai buni! Cu ceva timp in urma m-a sunat un prieten de pe planeta Venus si mi-a confirmat ceea ce deja banuiam: in urma unui sondaj efecuat in galaxia noastra a reiesit ca Romania este cea mai frumoasa tara din lume. Intrebarea sondajului era urmatoarea: “Care este cea mai frumoasa tara din galaxie cu numele de Romania?”.

Imediat ce s-a aflat vestea un istet de la Billa, departamentul Marketing a preluat ideea si iata ca de ceva timp la tv apare o reclama in care isi lauda produsul .Incantat de reclama am dat si eu fuga la supermarket sa cumpar cate ceva dar odata ajuns acolo mi-am dat seama ca nu pot compara preturile atata timp cat doar Billa vinde gama Clever sau cel putin vinde la prima mana.Atunci am ales altceva.Hai sa cumpar ce imi trebuie, niste saci menajeri, o alta marca decat Clever dar care aveau la raft eticheta de promotie.Merg la casa, platesc, ma uit pe bon , vad ca promotia disparuse, cer explicatii, mergem la sefa si primesc un raspuns prompt: “Va dam banii inapoi.”Si atat.

Avea dreptate prietenul meu.Nu ne comparam cu nimeni.Si-a dat seama toata galaxia si a hotarat ca cel mai bine este sa rada de noi si sa-si umfle buzunarele.

Tags

loading...

V-ar placea si...

0 thoughts on “Fii Clever, sa nu te ia Billa!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *