In timp

Businessman hand writing a diferent idea, in many ideas there are one creative and unique one

Tot sarbatorim de 2 decenii: 100 de ani de la…, 130 de ani de la…. Dar nu mai sarbatorim 20 de ani de la, 30 de ani de la… Pentru ca nu avem ce. Toti oamenii intreprinzatori, cu idei si geniile s-au nascut si s-au dezvoltat intelectual acum cel putin 150 de ani. Secolul 20 a fost marcat de razboaie si nu mai era timp de studiat, de cercetat. OK! Dar aceste razboaie s-au terminat la jumatatea secolului. Si totusi de ce nu avem genii dupa aceasta jumatate? Pentru ca au venit comunistii, care au distrus orice urma de creativitate cu prostia lor. Si acest lucru nu s-a terminat o data cu Revolutia din ’89, a continuat deoarece comunistii s-au transformat in capitalisti, la vedere, ce au ramas comunisti in gandire. Exemple sunt multe: cultura, invatamantul, cercetarea stiintifica …nu au fonduri. Au fost diminuate sau chiar taiate pentru anumite sectoare de catre capitalistii-comunisti postrevolutionari. Scopul? Unii spun de un anumit curent ocult ce doreste sa reduca la tacere poporul roman, pentru ca am fi un popor special, care este menit sa devina popor sfant. Toate popoarele sunt sfinte prin oamenii de valoare pe care ii au. Noi nu avem oameni de valoare, asa ca nu putem deveni popor sfant.

Singurul scop al capitalistilor-comunisti este sa se imbogateasca, cred ca asta a fost si unul dintre motivele declansarii Revolutiei, si sa detina puterea absoluta in stat. Adica democratie pentru ei si dictatura fiscala pentru noi.

Ce putem face?

Putem scoate capul din nisip si sa nu mai fim milogi platind toate darile si taxele fara sa cerem socoteala. Putem sa ne oprim o clipa din acest vertiginos delir, sa ne unim luciditatea (atat cat mai avem) si sa ii scuturam de maneca pe acesti impostori.

PUTEM?

sursa foto: www.digivisie.nl

Tags

loading...

V-ar placea si...

0 thoughts on “In timp”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *