Protecția copilului se sesizează!

     Un articol pe digi24 ne informează că la Protecția Copilului au ajuns sesizări cu privire la folosirea de către părinți a copiilor în protestele ce au loc în țară. Legea spune că nu e voie (depinde cum este gândită și interpretată legea, și aplicată). Dar copii nu au fost folosiți, că nu a aruncat nimeni cu copii după Dragnea, copii au venit cu părinții (sau au însoțit părinții) ca la orice eveniment, ca la un concert, ca la cinematograf. Sau nici acolo nu este voie să ai copii cu tine? Oare în parc când merg la plimbare pot să poarte și copii cu ei? Să zicem că pentru a evita că pot fi victimele unor evenimente negative, copii nu ar fi trebuit să fie folosiți de părinții la manifestări. Aici se dezvoltă discuția. Manifestările au fost pașnice, și sunt convins că nici un părinte nu și-ar fi luat copilul cu el dacă ar fi fost măcar o umbră de pericol. Mai multe pericole pot aparea mergând într-o după amiază pe trotuar sau în parc, la cinema, sau la piscină.

     Dar dacă  această Protecție a copilului este așa de interesată de soarta lor, de ce nu cercetează cum sunt multele școli din țară, fără căldură sau grup sanitar, unde învață aceeași copii pe care ea îi vrea protejați, sau în spitale nesigure și insalubre. De ce nu urmăresc cum le este bombardat creierul cu informații nu inutile, ci periculoase pentru educația lor, în fiecare zi la școală, că manualele sunt de cea mai mare rușine. Ar putea scumpa tovarășă Protectie a copilului să cerceteze programa scolară, programele la televizor, și porcariile care circulă pe internet. Sau acestea nu sunt amenințătoare educației copilului pentru că il pot face viitorul cretin care va crede minciunile PSD???

    Eu cred că participarea copiilor la evenimentele ce reprezintă modificări în bine a viitorului lor este mai mult decât folositoare, este necesară pentru copil, astfel el poate să cunoască și să simtă ce înseamnă să lupte pașnic pentru un viitor mai bun.

Tags

loading...

V-ar placea si...

0 thoughts on “Protecția copilului se sesizează!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *