Ursul împușcat de niște bipezi

     De această dată nu este o poveste, cea în care ursul este păcălit de vulpe, ci este un fapt real în care niște ființe bipede (că oameni nu îi putem numi) au împușcat un pui de urs ce umbla speriat pe străzile Sibiului. Se vedea clar că era speriat, fiind înconjurat de zeci de bipezi care mai de care mai viteaz cu telefonul în mână. E normal să fii speriat de așa ceva, urs fiind printre bipezi cu un neuron. Și eu mă sperii uneori când mă apropii și trec pe lângă un grup de bețivi, dar bețivii mai au o șansă… se trezesc din beție, bipezii cu un neuron … nu cred că mai au vreo șansă.
    Dacă erau oameni puteau gestiona situația în alt mod încât ursulețul să nu fie înconjurat de zeci de bipezi unineuronali, ci de 3-4 oameni care îl puteau tranchiliza și purta în pădure. Faza că au tras cu pușca cu tranchilizant și nu au reușit să îl sedeze, nu prea stă în picioare: ori în cartușul tranchilizant era apă, ori trăgatorul cu pușca nu știe să țintească. Ori aveau nevoie de un alt scandal public pentru a ne distrage de la vreun furt național.
     Un animal atacă dacă se simte în pericol, asta o știu de mulți excursioniști care hălăduiesc pe munți și au văzut ursul, cum se spune.

           Nu există nici o scuză!

     Avem pretenții de ființe inteligente, dar ne comportăm sub nivelul unui animal, este de ajuns să privim în jur și ne dăm seama (cine vrea).

sursă foto: http://argintarie.allshops.ro/produs/6411653/Ursulet+de+plus+mare.html

Tags

loading...

V-ar placea si...

0 thoughts on “Ursul împușcat de niște bipezi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *