Avertisment: Tutunul dauneaza grav sanatatii!

Pe toate pachetele de tigari sunt afisate tot felul de avertismente, de la simple texte despre afectarea sarcinii, pana la poze desprinse parca din filmele de groaza ale anilor ’90. De fumat, s-a fumat pe aceasta planeta din antichitate, si nu existau placute de lut inscriptionate cu tot felul de texte si desene care sa-i avertizeze pe consumatori de nocivitatea fumatului. Iar oamenii din acea vreme traiau peste 100 de ani! Tutunul era folosit de indieni la sarbatorirea sau la pecetluirea unei intelegeri, a pacii dintre triburi. Si traiau pana la adanci batraneti. Eu nu cred ca tutunul este vinovat de bolile de plaman si cancer, mult mai periculoase sunt substantele cu care acesta este tratat. Aceste substante provoaca cancer pulmonar, tuberculoza si afecteaza sistemul circulator.

Facand o paralela intre fumat si politica, am putea spune ca principalul avertisment care ar trebui afisat in toate locurile vizibile si pe toate produsele, ar trebui sa fie: “POLITICIENII DAUNEAZA GRAV SANATATII POPORULUI! “. Politica este buna, in esenta ei. Ea ne-a ajutat pe noi, romanii, sa ne unim, sa iesim elegant de sub diverse dominatii in urma unor tratate si conventii. Dar cei ce fac politica in zilele noastre se folosesc de aceasta arma pentru a ne domina, pentru a ne subjuga, si, de ce sa nu o spunem, pentru a ne extermina! Pentru ca ceea ce se intampla astazi in Romania este un adevarat genocid! Cati oameni au probleme cu inima de cand li s-a taiat din salariu, cati oameni au probleme din cauza stresului provocat de faptul ca au venituri mici si nu au cu ce-si plati ratele la credite? Raspunsul il stim cu totii: FOARTE MULTI! Si, pe zi ce trece, din ce in ce mai multi!

Dar haideti sa nu ne lasam prada acestor criminali, haideti sa nu ramanem indiferenti! Poate nu vom reusi sa schimbam lumea, dar putem lua atitudine, putem trage un semnal de alarma, ca nu mai vrem, nu ma putem accepta aceasta situatie! Va astept sa va alaturati demersului meu, sa spunem clar si raspicat, intr-un glas: ASA NU SE MAI POATE! POLITICIENII DAUNEAZA GRAV SANATATII POPORULUI!

Va asteptam alaturi de noi.

Tags

loading...

V-ar placea si...

0 thoughts on “Avertisment: Tutunul dauneaza grav sanatatii!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *