Dragă domnule Rus, azi am reînceput munca

Sau preaslavitule Tovarăș Rus, nu că ar avea vreo legătură cu numele, țin să te anunț că eu, un român ca și alți români, am început munca ca și alți români care muncesc, și care din păcate nu au tătici suspuși care să le facă cadou un hotel (chestia asta chiar nu o înțeleg, cum poate un fost, actual, exministru să facă o asemenea afacere din salariul de ministru). Azi am reînceput să privesc fundul unui bătrân și să îl șterg de căcat. Mama mea care nu este o curvă, cum ai zis tu în acea frustare la tv (pe care oricum nu o înțeleg, cred că ai vreo amintire din trecutul familiei tale), șterge funduri de rahat și de urină de vreo 11 ani, și ca ea sunt foarte multe femei românce și chiar bărbați care fac acest lucru, plus cei ce își rup spatele pe șantierele occidentului fără a avea minimul de siguranță și de protecție. Sunt convins că femeile rămase în țară nu sunt curve cum susții tu, cu mintea ta bolnavă și plină de bani (nu cred că munciți ștergând de căcat un fund străin).

Azi am revenit la vechiul loc de muncă pentru o lună, ca să muncesc și să nu devin golan, chiar dacă a deveni golan în România de azi reprezintă a fi mult mai onest, față de meseria ta de ministru parvenit. Cum poate un om cu o așa “pregătire intelectuală” (fâs că nu e adevărat) să aibă o astfel de exprimare.

Da, azi am revenit la locul de muncă unde îngrijesc un bătrân care în noiembrie 2014 a avut diaree și timp de o săptămână nu mai știam ce înseamnă să mănânci liniștit, și imediat să stai cu nasul și cu mâinile în diaree. Azi am revenit la un loc de muncă pentru că am nevoie de bani, pentru că voi, cei ce conduceți România ați vândut tot și nu mai putem să trăim și să câștigăm un salariu decent în țara noastră, ca să ne putem permite o viață normală. Voi care v-ați îmbogățit din vânzarea bogățiilor României, și acum jigniți poporul… că oricum e pe cale de dispariție… nu?

Azi am reînceput munca la un bătrân care, sau căruia i-am suportat toate mofturile, am văzut vomatură în doi ani, cât nu am vazut la mine în viața mea de 36 de ani, …muci și bale cât nu am văzut la mine toată viața (și sunt alergic de vreo 20 de ani, deci 4 luni pe an produc muci si bale o grămadă). Dar acel bătrân, care mă plătește din pensia lui, nu a zis măcar o zi că sunt “bastard să zicem golan” și nici nu a facut-o pe mama mea “putana=curvă”, și gândește-te Rus, acest bătrân mă plătește, nu se îmbogățește de pe spatele meu cum ai făcut tu…

Nu mă bucur că ți-ai dat demisia, a fost un gest de om laș, fără caracter, dacă aveai coițe trebuia să rămâi ministru în continuare și să demonstrezi poporului român că ești în stare să construiești mult mai mult decât sunt în stare golanii, curvele și bărbații plecați în afară.

Dar știi ce cred eu? Și nu numai eu! Cred că ai facut anume ca să îți poți da demisia și să scapi de o grijă în plus, cea de a munci.

PS: Știu că povestea e veche, dar din păcate e foarte recentă. Aici “Rus” reprezinta toți politicienii care au vândut și distrus România.

Tags

loading...

V-ar placea si...

0 thoughts on “Dragă domnule Rus, azi am reînceput munca”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *