Fețele ascunse ale românilor

Când lucrurile merg bine (au loc concerte, meciuri de fotbal, barurile și cluburile sunt pline ochi de tineri, românii merg la munte și la mare în țara sau în afară) în România (cu toate că românii au un nivel de trai scăzut, iar veniturile lunare sunt situate la nivelul de jos pe scara veniturilor lunare în Europa) toti romanii sunt frați, prieteni buni… colegi la cataramă.

Nu îi destramă și nu îi înstigă nimic la ura cruntă. Se ceartă pentru o bucată de pământ și apoi se împacă (fac excepție foarte puține cazuri când rămân dușmani pe viață), se bat în fața barului și apoi se invită la o bere. Sunt într-un ansamblu social – administrativ (sat,comună,oraș) de diferite naționalități: români cu maghiari, cu rromi, cu turci, cu armeni, chinezi, arabi… etc. Sunt de religii diferite în același sat, comună, oras, dar nu se ceartă și nu se bat, nu se jignesc… totul este bine și lucrurile merg bine.

Dar când vine vorba de politică începe războiul debandada(îmi este frică să folosesc acest cuvânt în perioada aceasta, așa că voi anula cuvântul “război”). Nu se mai înțeleg fiu cu tată, soț cu soție, frate cu frate, vecin cu vecin, care până mai înainte se întelegeau și se susțineau în toate. De ce? Ce are politica așa de puternic, așa de înrădăcinat în subteranul minților noastre de declanșează ura și pofta de răzbunare între români, când cineva se ia de partidul politic sau de liderul politic preferat? Și de ce aceste stări comportamentale se manifestă cu precădere în rândul susținătorilor PSD (FSN, PDSR)?

Am văzut cum psd-iști invită alți români să facă tot felul de chestii anormale cu propriile lor mame, să mănânce sau să sugă diferite părți și deșeuri organice ale corpului.

De ce? 

 

PS: Poate o să îmi spună psd-iștii că și eu i-am făcut lingăi, e adevărat, dar este o diferență între a constata o realitate (ceea ce am făcut eu și altii ca mine) și a invita la chestii necreștinești (ceea ce fac lingăii PSD=FSN=PDSR), FUCK iar i-am făcut lingăi pe psd-iști.

sursă foto: facebook.com

Tags

loading...

V-ar placea si...

0 thoughts on “Fețele ascunse ale românilor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *