Presedintele Traian Basescu scade

Presedintele Traian Basescu sustine un discurs cu ocazia Congresului UDMR, la Cluj Napoca, sambata, 25 aprilie 2009. Congresul UDMR a inceput in prezenta presedintelui Traian Basescu si a numerosi politicieni din Romania si din strainatate. LASZLO MIHALY / MEDIAFAX FOTO

Domnul presedinte (trebuie respectata functia, chiar daca el nu ne respecta) nu mai este apreciat de votantii sai, si spun asta din ce discutii am cu prietenii si cunoscutii, sunt si sondaje care spun asta si nu cred ca mai sunt facute la comanda. In cazul asta nu cred ca este vreo comanda, doar de sprit pentru domnu’ , ca se vede clar ca sustinatorii l-au cam tradat si la motiunea de cenzura propusa de PSD si sustinuta de PNL. Domnul presedinte este la a 3-a mare pacaleala facuta poporului roman : prima a fost la alegerile din 2004 cand a plans si a promis (nimic pana la urma, adica nimic nu sa infaptuit), a 2-a a fost cand in urma referendumului pentru demiterea presedintelui din 19 mai 2007 nu a fost demis, a promis ca se va prezenta o data la 3 luni in Piata Universitatii , a 3-a a fost in 6 decembrie 2009 cand iar a promis si ne-a pacalit dupa.

A spus o vorba mare in dimineata lui 7 decembrie 2009 : „E un fleac i-am ciuruit!”, oare se referea la noi, poporul roman??? Sau era o prezicere!!!!!!

Tags

loading...

V-ar placea si...

0 thoughts on “Presedintele Traian Basescu scade”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *