Au încercat să nu reușească, mai bine nu reușeau să nu încerce

Sâmbătă, 19 septembrie, în jurul orei 2 dimineața patru persoane au intrat cu o autoutilitară în aeroportul Fertilia-Alghero și au furat un bancomat. Au distrus ușile de la intrare și au smuls pur și simplu bancomatul din pământ ancorându-l de autoutilitară. Un jaf gândit, tinând cont că au intrat în curtea aeroportului și apoi în clădire, zona prevăzută cu camere de supraveghere și vreo paznici.

De originea autorilor înca nu se știa nimic și nici nu existau presupuneri. Dar… după câteva ore poliția și carabinierii, in urma alarmei date de paznici, i-au prins. Cercetările au dezvăluit că au fost șase persoane: un sard, un albanez și patru români. Nu e nimic ieșit din comun, hoți sunt peste tot. Întrebarea și dubiul meu sarcastic/glumeț este: dacă nu erau români implicați oare le reușeau furtul? Ce nu a funcționat?

Paragraf pamflet:

“Din câte am vazut, loviturile mari, ce implică sume de la 100000€ în sus, să zicem, au reușit toate…aici, acum ce nu a funcționat? Acum toți o să spună că nici să furăm un bancomat nu suntem în stare. Dacă furăm, de ce furăm? Dacă nu furăm, de ce nu furăm? Când încercăm și noi să facem un jaf important, de ce suntem prinși de poliție??? Îmi aduc aminte de “vedetele” jafurilor de bănci din Germania, erau niște artiști.”

Cu toate astea mi-aș fi dorit să nu fie implicați români, ca reușea sau nu reușea jaful. Toți știm ca băncile nu sunt favoritele noastre. Dar m-am saturat să tot arate străinii cu degetul spre noi, nu că noi am fi un popor de îngeri, dar mi-aș fi dorit să nu fie români implicați în toata <afacerea> asta…

sursa foto: La Nuova Sardegna

Tags

loading...

V-ar placea si...

0 thoughts on “Au încercat să nu reușească, mai bine nu reușeau să nu încerce”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

orange.ro
PentruAnimale.ro
vola.ro%20

Sondaj

Cum vi se pare noul site?

  • Excelent (0%, 0 Votes)
  • Bun (0%, 0 Votes)
  • Nu e ce trebuie (0%, 0 Votes)
  • Poate fi imbunatatit (0%, 0 Votes)
  • Nu comentez (0%, 0 Votes)

Total Voters: 0

Loading ... Loading ...
Bacau
-4°
cer fragmentat
humidity: 92%
wind: 9m/s NNW
H -5 • L -5