Adevarul e ceea ce ascundem

Se spune ca nu sfarsiturile sunt urate, ci zilele pana cand ele se intampla. Daca inca scriu. inseamna ca n-am murit si sfarsitul lumii a fost de fapt un fel de cireasa de pe tort sau bomboana de pe coliva in episodul numit „viata”.

Toata treaba asta cu sfarsitul lumii, cu 21 decembrie nu e decat un pas din procesul „indobitocirea populatiei”. Adica si chiar de- ar veni sfarsitul lumii n-am afla niciodata pentru ca intotdeauna am fost si vom fi prea mici pentru ceea ce are planeta asta de spus, si aici ma refer la oameni de rand adica la 98% din populatie. Din lipsa de idei pentru fabricarea altor virusuri in laboratoare, geniile s-au gandit ca daca tot n-au cum sa ne reduca numerar, macar sa ne tampeasca, de unde si conceptul ” final destination”. Mai trist este ca am raspuns pozitiv la experimentul lor si ca niste cobai ascultatori ce suntem am dat apa la moara si ne am isterizat si am mediatizat la maximum toate speculatiile, inducand in eroare pana si animalele de casa.

In final, finalul pentru multi dintre noi n-a insemnat nimic mai mult decat un shot de vodca stins cu absinthe si un ibuprofen forte.

Tags

loading...

V-ar placea si...

0 thoughts on “Adevarul e ceea ce ascundem”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *