Pierdem sensul cuvintelor

Incredibil, dezastru, inimaginabil, disperare, socant, inspaimantator…..toate aceste cuvinte nu descriu, in momentul de fata, evenimente tragice cum ar fi cutremure, incendii, inundatii, accidente soldate cu decese ale persoanelor dragi, ci descriu stari, promovate in exces de catre niste capete goale, ale unor perosoane ce ori s-au impiedicat de un fir de par, ori au pierdut chilotii si acum sufera, ori……

Cu multi ani in urma cand auzeam aceste cuvinte mi se facea pielea de gaina, pentru ca eram sigur ca a avut loc un eveniment intr-adevar tragic. Mi s-a facut pielea de gaina atunci cand am aflat la radio despre accidentul de avion de la Balotesti, in care a murit un amic de al meu. Atunci m-au cuprins fiorii si aceste cuvinte exprimau exact gravitatea evenimentului.

Acum daca Simona Gherghe a fost in direct la Happy Hour este ceva incredibil, daca Mantea este victima unei farse regizate, ea este disperata…, Traistariu este inspaimantat de niste fire de par, sincer nu sunt subiecte interesante….

Nu am nimic cu aceste personaje, Simona Gherghe este o femeie de cariera (tot respectul), Traistariu este un bun artist, iar Mantea ….. a avut “noroc”. In schimb este enervant modul in care se prezinta aceste situatii. Ori suntem naivi si cei ce gandesc modul de promovare a acestor persoane observa lucrul asta, ori ei sunt limitati in gandire si nu gasesc o modalitate profesionala de promovare. Dar de un lucru sunt sigur suntem ca tzatele de la marginea santului.

PS: Simona Gherghe, Traistariu si Andreea Mantea sunt doar personaje simbol.

Tags

loading...

V-ar placea si...

0 thoughts on “Pierdem sensul cuvintelor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *