Premiile nobelium de faisbuci

Facebook anunță că zilele astea vor avea, sau au avut (nu îmi mai aduc aminte exact) loc Premiile Nobel. Când, ce, cum și unde? Nu știu! Dar o marmotă mi-a trimis o ciocolată învelită într-o foaie pe care scria care vor fi câștigătorii.
Criteriile după care vor fi acordate premiile sunt: cel mai aprig protector al Păcii, cel mai optim investitor, cel mai bun dezvoltator de produse alimentare, cel mai bun politician ce ajută poporul, cel mai bun om de știință, cel mai bun combinator de substanțe chimice, cel mai bun scriitor de scenarii politice.
La prima categorie ca cel mai aprig protector al păcii, premiul va fi acordat lui Barak Obama – a încheiat orice război cu lumea și a retras toate efectivele militare de peste tot. Marian Iancu va fi premiat ca cel mai bun investitor din toate timpurile, afacerile sale facute de el și de fratele său sunt cele mai înfloritoare, sunt invidiați chiar și de Bill Gates. Bayer – Monsanto a primit premiul pentru cel mai natural produs farmaceutic și cele mai naturale alimente produse vreodata. Valerian Vreme este politicianul care nu doarme, este cel ce de 26 de ani a vegheat viața industriei românești, este cel ce a dat și marit tot timpul valoarea de compensare a rețelor medicale pentru bătrâni, cel ce a ajutat tinerii să își găsească un loc de muncă. La categoria oameni de știință, vor fi premiați cercetătorii englezi. Iacobov și Cocoș sunt premiați pentru cei mai buni combinatori… unul vindea țigări la bucată și altul etnobotanice. 
Și în final cel mai bun scriitor de șcenarii politice… ttttrrrrrr… pam…pam, paaam!!! Draji preteni și doamne, mai bine zis dragi tovarăși și tovarășe… hmm… (zambet), măi golanilor… va prezentăm peeee Iiiiioooon Iiiivaaaanooooviiiiciiii… scuze Ilici… ptiu drace că nu îmi iese, Ion Iliescuuuu!!! 

Unitatea noastră vă urează: Vizionare plăcută!

Tags

loading...

V-ar placea si...

0 thoughts on “Premiile nobelium de faisbuci”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *