Stan și Bran, ultima fotografie împreună.

    Una dintre ultimele fotografii cu Stan Laurel și Oliver Hardy, minunatul cuplu comic care și-a  dedicat viața întruchipării personajelor Stan și Bran, înveselind sufletele multor români.

Se presupune că fotografia a fost făcută în 1956, singurul an în care Bran, contrar fizionimiei sale rezultă foarte slab din cauza unei boli, această fotografie fiind făcută pentru prezentarea unui nou film bazat pe povești pentru copii, dar care nu a mai fost prezentat, deoarece a survenit moartea lui Bran. Acesta a avut un puternic atac de inimă în 1955. Imediat după ce și-a revenit s-a supus unei drastice diete alimentare. După câteva luni a avut un ictus care i-a provocat o paralizie devenind mut. Stan i-a fost mereu alături, reușind să depășească aceste bariere mulțumită capacității lor de mimi.

    Bran a murit în 7 august 1957, la doar 65 de ani.

    Stan nu s-a prezentat la înmormântare, alimentând gurile rele, dar s-a aflat mai târziu că de fapt și el a avut exact în acele zile un atac de inimă care la țintuit la pat. El a murit în 23 februarie 1965, la vârsta de 74 de ani, făcând o ultimă glumă infirmierei: “Mi-ar place să fiu pe munte și sa schiez în acest moment!”, infirmiera întrebându-l: “Vă place să schiați?”, Stan la această întrebare a dat cel mai frumos răspuns care îl poate da o persoană aflată pe patul de moarte: “Nu, urăsc, dar e mult mai bine decât să fiu aici!”.

Tags

loading...

V-ar placea si...

0 thoughts on “Stan și Bran, ultima fotografie împreună.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *